Dec 9, 2008

perjalanan blk kg raya haji

. Dec 9, 2008

salam.
pada hari jumaat yang lalu (6/12/08) kami telah pulang berhari saya di kampung di besut terengganu. kami (saya+suami+anak+adik) bertolak dari port dickson jam9.30 pagi dan singgah makan di pasar teluk kemang. makan nasi ayam yang sedap tu, ni kira promote la.
selepas itu kami meneruskan perjalanan. sampai di senawang kami singgah lagi di giant hypermarket. beli brg2 utk di bw blk besut and hadiah hari lahir aisyah (anak buah saya) yang ke 8. macam biasa anak saya azzahra akan merengenk nak main gelongsor kt situ.
then kira2 jam 12 tghri teruskan perjalanan.

bermula dari bukit putus, kuala pilah, jempol trafik dh banyak. mmg jam. kete pun tak boleh bw laju sgt. dalam keadaan cuaca yang tidak menetu rupanya ramai betul warga kota pulang berhari raya di pantai timur ;-) then kami berhenti solat and makan kt kemaman. mmg jam giler terutama kt dungun n kemaman.

apa yang ditekankan kt sini......kali ni memang mencipta sejarah sebab kami sampai besut pukul 2.30 pagi. bayangkan 17 jam perjalanan.

3 comments:

Anonymous said...

where exact place r u when we on phone? Still brlegar2 di Muadzam ye.. anyway... really nice talking 2 u..Miss U :D

Anonymous said...

Aku nk balik kg gok ...lama doh dok balik...(Anonymous comment sblm ni aku tulis tau..lupe den nok lotak namo den)

nuratikahseman said...

laaa suki ke nih? i miss u too. ms borang dgn u i kat kuantan gambang