Dec 20, 2008

janda baik...?tak jadi! tukar ke melaka!

. Dec 20, 2008

salam.

ingat tak hari tu saya bg tau ada bengkel alumni kt janda baik? sebenarnya kami dh sampai kl br dpt tahu prog tuh kt melaka. dh tukar last2 minit. ces...kurang asam!!! tapi takper blh gi jln2 kt sogo.

petang jumaat tuh nk boleh ke sampai sogo habis call sana sinih tanya how to reach there by car coz before this we went there by lrt maaa... tup2 kejap jer dah sampai. memang ALLAH permudahkan perjalanan ke sogo.

after shopping kt sogo, we all pusing balik ke melaka. tak ke kerja giler namanya..hahaha :-) tp pengalaman kn..

then kami check in kt hotel nama mitc ancasa hotel melaka. ok gak la hotelnyer so sapa2 yang plan nk bercuti leh stay sinih yer.

hari nih dah hari kedua.

sampai jer hotel (jumaat jam 8 malam) terus dinner n siap diri. bengkel mula malam ni sepatutnya tp ada beberapa kesilapan teknikal jd bengkel mlm nih tangguh hr sabtu.

hari nih hr sabtu... jd program mula dr jam 9 hingga 2.30 pagi..hah! 2.30 PAGI???? betul beb..sampai pagi kami berbengkel..memang berasap..berapi lah otak kami(uthma) memerah otak bersama team uthmac...terutamanya saya+asha+gmie+dat+ramadan+bro khaspi mlm td.smpai pg beb ber diskusi.. kalu tak jalan gak keje tak tau ah..plan of action, SWOT la...bla..bla..bla..

oklah skrg jam 3.30 am and saya kt bilik hotel using my hubby nyer broad band..maaf yer tak ckp nk pjm.hehehe jgn marah darling yer :-)

nk tido lak. jumpa esok lak yer.. insyALLAH. gud nite.

P/S: ijam, tgk aku bh wt paragraph..ok kn sikit.thanks for visiting this blog

1 comments:

roshaizul said...

huhuhuh. sedap sikit mata memandang.

aktif gak ek ko dalam kerja-kerja amal ni