Dec 11, 2008

daging landak

. Dec 11, 2008

salam.
bertemu lagi hari ni jumaat saya duti unit exam petang, jadi pagi ni rehat sikit. saya naik ofis jka atas. hari nih kak shila bawa kari DAGING LANDAK! do you ever tasted it? ini merupakan kali pertama seumur hidup saya makan daging landak. bila ditanyakan kak shila tentang harga daging landak ni, terkejut saya. memang mahal. patut lah mahal pun sbb memang susah nak dapat. kena pasang perangkap and ada rezeki masuk jerat adalah landak.
harga daging landak yang suami kak shila (abg lan) beli tu RM150 ringgit dan itu adalah harga untuk setengah ekor which is mean seekor landak tu harga dia RM300!!! mahal tuh...
rasa daging landak memang sedap dan lain dari daging yang lain. terima kasih kepada kak shila kerana bagi peluang tikah makan daging landak nih. :-)

p/s : lambat lagi kot nk beli dgg landak..mahal beb!!!

1 comments:

Mr Anonymous said...

beli kat mne tu? mohon reply di whatsapp sy 0174986890