Feb 1, 2009

transformasi berat badan!!!

. Feb 1, 2009

fuhh...sejak berat badan naik nih... from 55kg (after deliver azzahra) and now 71.5kg :-(

10 kesan berat badan naik yang aku alami sendiri ialah :

1. banyak baju, seluar dh sendat. so then byk laa ongkos nk kena kuar beli yang baru..huhuhu
2. kasut ada yang dh tak boleh pakai
3. nak bangun dari seat kereta tak smooth...huhuhuh
4. anak suka landing...hahaha
5. jika gi shopin pakaian, mesti kena cari saiz xl atau xxl...dulu saiz m jer tau!
6. cincin bertunang terpaksa dibesarkan saiz.. saiz asal 11..sekarang saiz cincin 14!
7. skirt lama dh tak boleh pakai sbb jd singkat terjongket.. byk bumber.hahaha
8. kain batik dulu luas, tetiba rasa mcm sempit lak.
9. bila naik motor, rasa mcm kecik jer motor tuh.
10. NAMPAK HUBBY MCM KECIK JER..BUKAN SUAMI MAKIN KECIK, TP AKU DH MAKIN BESAR!!!!!

p/s : kena aktif bersenam semula and control makan....

1 comments:

roshaizul said...

huhuhuhuhuh. naik 20kg. dahsyat tu